alc 100 modul nabíjení i testování kapacity(ě) do nicd i nimh
search
  • alc 100 modul nabíjení i testování kapacity(ě) do nicd i nimh

alc 100 modul nabíjení i testování kapacity(ě) do nicd i nimh

6 339,82 Kč
S DPH
Počet

univerzální modul nabíječky, pro využití zároveň v zařízení přenosných také stacionárních. pro práci potřebuje napětí stálé od 14 do 24 v.
zařízení ma velmi kompaktní formu, elektroniku, z toho podsvícený displej lcd je integrována(o) na jedné destičce ,,,,, o rozměrech 170x82 mm.
k dispozici jsou funkce:
nabíjení
akumulátor(baterie) nabíjený je do 100% své kapacity(ě) (negativní delta v). potom nastupuje automatické přepnutí na impulzní nabíjení udržující.

vybíjení
vybíjení aż do hodnot(y,ě) koncového napětí vybití (íjení). zobrazována je kapacita(u) akumulátoru.

vybíjení/ nabíjení
po vybití do hodnot(y,ě) koncového napětí vybití (íjení) automaticky se začíná proces nabíjení. zobrazována je kapacita(u) akumulátoru.

test/ poměr kapacity(ě)
slouží k přesnému měření i indikace kapacity(ě) akumulátoru také pro kalibraci články(ů). najpierv baterie(i,í) podroben(a) je procesem nabíjení/vybití (íjení), společně s měřením i indikací kapacity(ě). dále automaticky nastupuje plné nabití akumulátoru společně s přepnutím nabíjení udržující.

cyklusy/ regenerace
probaterií(e), které dlouhou dobu nebyly užívané(ý), neboznázorňujících paměťový efekt. program tak dlouho provádí cyklus nabíjení/ vybití (íjení), dokud nebude již možný nárůst kapacity(ě). potom nastupuje impulzní nabíjení udržující.

obnovení
baterie zobrazující pokles své(ho) výkonu nebovelmi vybité mohou být opět vrácené ke své funkčnosti. často nejprve je třeba odstranit zkrat ogniv baterie(i,í)a, což získáme přes použití impulzů proudových. dále program provádí mnohočetné cyklusy nabíjení/ vybití (íjení).

jednoduchá obsluha i programování pomocí klávesnic. modul dovoluje(í) nabíjení / vybíjení sestav nimh i nicd o napětí do 24v (z 12 články(ů)) proudem(y) do 3a.

nabíjení řízeno(y,é) procesorem, rozpoznání zakončení nabíjení: negativní delta v.

návod v jazyce německém.
ALC100