centrum nabíjení baterií(e) alc 7000 expert
search
  • centrum nabíjení baterií(e) alc 7000 expert

centrum nabíjení baterií(e) alc 7000 expert

9 010 Kč
Počet

řízeno(y,é) mikroprocesorem centrum nabíjení baterií(e) alc7000 expert z podsvíceným multifunkčním displejem lcd, přizpůsobené je především na požadavky kladené v modelářství také všude tam, kde baterie nebosestavy akumulátor(baterie)owe vymáhají pokročilejší kontroly nabíjení.

čtyři porty mohou současně nabíjet čtyři baterie, z u kterých tři mohou pracíovat dle různých programů. k dispozici uživatelům je 6 různých programů:

nabíjení
akumulátor(baterie) nabíjený je do 100% své kapacity(ě) (negativní delta v). potom nastupuje automatické přepnutí na impulzní nabíjení udržující.

vybíjení
vybíjení aż do hodnot(y,ě) koncového napětí vybití (íjení). zobrazována je kapacita(u) akumulátoru.

vybíjení/ nabíjení
po vybití do hodnot(y,ě) koncového napětí vybití (íjení) automaticky se začíná proces nabíjení. zobrazována je kapacita(u) akumulátoru.

test/ poměr kapacity(ě)
slouží k přesnému měření i indikace kapacity(ě) akumulátoru také pro kalibraci články(ů). najpierv baterie(i,í) podroben(a) je procesem nabíjení/vybití (íjení), společně s měřením i indikací kapacity(ě). dále automaticky nastupuje plné nabití akumulátoru společně s přepnutím nabíjení udržující.

cyklusy/ regenerace
probaterií(e), které dlouhou dobu nebyly užívané(ý), neboznázorňujících paměťový efekt. program tak dlouho provádí cyklus nabíjení/ vybití (íjení), dokud nebude již možný nárůst kapacity(ě). potom nastupuje impulzní nabíjení udržující.

obnovení
baterie zobrazující pokles své(ho) výkonu nebovelmi vybité mohou být opět vrácené ke své funkčnosti. často nejprve je třeba odstranit zkrat ogniv baterie(i,í)a, což získáme přes použití impulzů proudových. dále program provádí mnohočetné cyklusy nabíjení/ vybití (íjení).

v kompletu je linka sériová rs-232, sloužíce pro zapojení s počítačem a software. procesy nabíjení mohou být prezentovány jako křivky také ve formě tabulky. je možnost tisku průběhu křivek, jak také export dat do jiných programů.

technická data:
čtyři kanály nabíjení
podsvícený multifunkční displej, dodatečně ukazatel diodami led
rozsah napětí nabíjení: 1,2 v do 30v kanál 1 i 2, 1,2 v do 15 v kanál 3 i 4
nabíjení/ vybíjení: 1 ma do 3,5 a kanál 1 i 2, 2,1 ma do 1a kanál 3 i 4
obsluhované druhů(y) baterií(e): nicd, nimh, kyselino-olovnaté, gelové
rozpoznání zakončení nabíjení: negativní delta v pro nicd i nimh, nabíjení stálým proudem k dosažení náležitého napětí a potom nabíjení stálým napětím (cc/cv) prokyselino-olověných i gelových.

návod v jazyce německém i anglickém.


související zboží:
adaptér na nabíjení aaa/aa/c/d nicd i nimh
kabel na nabíjení baterií(e) 9v
ALC7000